Opa Bert

Onze historie

Er was eens een gepassioneerde hondenfokker. Met veel liefde en plezier fokte hij mastiffs en boxers. Het hele dorp kende hem. Niet alleen door de prachtige honden die hij fokte, maar ook door zijn geneeskrachtige gaven. Door middel van homeopathische behandelingen verloste hij menig dier van allerlei kwaaltjes en ongemakken.

Opa Bert verhuisde met al zijn ingrediënten en recepten naar een nieuw pand met een professionele keuken en vrieshuis. Op de voorgevel van het pand zette hij: Kivo. Dit was een afkorting van ‘KIp van de VOrst’, afgeleid van zijn eigen achternaam: van de Vorst. Hij mengde, kookte en bakte erop los en werd steeds behendiger in zijn kooktechniek. De bekendheid van Kivo groeide en groeide. Tegen de tijd dat Kivo echt succes kreeg, hadden de kinderen van Opa Bert inmiddels zelf kinderen gekregen. Hij wilde meer vrije tijd om van dit geluk te genieten. Opa Bert besloot daarom om met pensioen te gaan, maar wilde zijn prachtige concept niet verloren laten gaan. In 1990 gaf hij het stokje door aan zijn schoonzoon. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer van een bruisend productiecentrum in een stadje vlakbij Eindhoven.

Honden blijven het gezondst als ze voeding krijgen die voor hun lichaam is gemaakt. Geïnspireerd op prooidieren van wolven, zoals de natuur het ooit heeft bedoeld

Andere bekeken ook